Skip to main content
Tips på resmål

Manchester

By 26 augusti 2024september 16th, 2024No Comments

Manchester är en stad som pulserar av liv, kultur och innovation. Denna dynamiska metropol är hjärtat av nordvästra England och erbjuder en unik blandning av historisk charm och modern elegans.

Manchester är inte bara en dynamisk affärsstad, utan också en plats full av kultur, historia och spännande aktiviteter. Oavsett om du är en konstälskare, sportfantast eller affärsresenär, kommer Manchester att överträffa dina förväntningar.

Upptäck Manchester

När arbetsdagen är över, ta chansen att utforska vad Manchester har att erbjuda.

  • Northern Quarter – Denna trendiga stadsdel är känd för sina unika butiker, konstgallerier och livliga nattliv. Perfekt för en kvällspromenad eller en avslappnad middag.
  • Manchester Art Gallery – Ett måste för konstälskare. Här kan du njuta av både klassisk och modern konst i en imponerande byggnad.
  • Old Trafford – Fotbollsfans får inte missa ett besök på Manchester Uniteds hemmaarena. Ta en guidad tur och lär dig mer om klubbens rika historia.
  • Altrincham Market – En kulinarisk upplevelse med ett brett utbud av matstånd som erbjuder allt från pizza till gourmetburgare. Perfekt för en avslappnad lunch.
  • Castlefield – En historisk stadsdel där du kan strosa längs kanalerna, njuta av vackra vyer och kanske ta en kaffe på en av de mysiga uteserveringarna.
  • Victoria Baths – Besök detta vackra, historiska badhus som nu används för olika evenemang och guidade turer. En unik upplevelse du inte vill missa.
Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknad | Koordinator

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen. Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.