Skip to main content
Tips på resmål

Gdansk

By 26 augusti 2024september 16th, 2024No Comments

Välkommen till Gdansk, en stad som andas historia och framtidstro. Gdansk är inte bara en viktig hamnstad, det är en plats där kultur, arkitektur och innovation möts i en spännande blandning.

Vandra längs de livliga gatorna i Gamla Stan, där renässansbyggnader står sida vid sida med moderna konstinstallationer. Låt Gdansk förtrolla dig med sin historia, kultur och skönhet!

Gamla stan

En promenad genom Gdansks Gamla stan är ett måste. Denna historiska del av staden är full av vacker arkitektur, charmiga kullerstensgator och historiska byggnader som Mariakyrkan och Neptunfontänen.

Restauranger och matupplevelser

Gdansk har ett brett utbud av restauranger som erbjuder allt från traditionell polsk mat till internationella rätter.

Teambuilding-aktiviteter

För att stärka teamandan kan ni prova på olika teambuilding-aktiviteter som matlagningskurser, vinprovningar eller en segeltur på floden Motława.

Kultur och underhållning

Gdansk har ett rikt kulturliv med många teatrar, konserthus och museer. Andra världskrigets-museet erbjuder en djupgående inblick i historien och kan vara ett intressant besök efter en dag av möten.

 

Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknad | Koordinator

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen. Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.